Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
1.Nazwa przedmiotu :Autorski poradnik jak zarabiac na subscrypcjach 50-80zl/dzien [nic związanego ze spamem] 2.Opis przedmiotu :Dostępne 5/6 sztuk 3.Zdjęcia :
Statystyki z eforsy (10zl za lead) 4.Kontakt : prywatna wiadomosc na forum [pw] 5.Cena : 17$ 6.Sposób zapłaty za przedmiot :paypal, bank, skrill, paysafecard, ukash, payza
Nie oddaje poradnika do recenzji, nie mam zamiaru dzielic sie z dodatkowymi osobami autorską niszą, jesliktos mam wątpliwosci mozemy uzyć allegro, pierwsze recenzje pojawiąsie odpierwszych kupujacych.
Jesli nie jestes zainteresowany nie komentuj, wyjdz z tego tematu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2014 22:03 przez fernandos901.)
Gościu masz kilkadziesiąt postów z czego większość nic nie wnoszących, nabitych DZISIAJ, 3 reputy z czego dwa za wymianę drobniaków(1 transakcja) i jeden za pochwałę dla gościa, którego szybciutko zbanowali. Nie chcesz dać tego co niby masz do recenzji... Jeleni szukaj w lesie.
(27-09-2014 21:51)leepek napisał(a): Gościu masz kilkadziesiąt postów z czego większość nic nie wnoszących, nabitych DZISIAJ, 3 reputy z czego dwa za wymianę drobniaków(1 transakcja) i jeden za pochwałę dla gościa, którego szybciutko zbanowali. Nie chcesz dać tego co niby masz do recenzji... Jeleni szukaj w lesie.
nie.
sprzedana 1 sztuka, transakcja przeprowadziona przez allegro.
W pół godziny nabił na chama prawie 40 głupich/bezsensownych/zakłamanych postów których brakowało mu żeby wystawić sprzedaż i nie chce oddać poradnika do recenzji oraz dodatkowo zabezpieczył się ofensywną gadką przed niewygodnymi pytaniami - zawsze kiedy widziałem coś takiego to kończyło się to banem. Ale kto wie, może teraz będzie wyjątek ?? ...
Niedawno żebrałeś o pieniądze na jakiegoś buxa więc dołączam się do pytania Darvena
Moge zostac twoim mentorem, ze mną napewno zaczniesz zarabiac.
Napisz na nr gg: 50741172
(22-09-2014 19:44)Darven napisał(a): Skoro jesteś taki dobry to czemu prosiłeś o pieniądze na buxa zamiast je sobie zarobić na e-forsa?? Nie wiem jak z twoją wiarygodnością.