Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, tak jak w temacie. Ostatnio zaoszczędziłem lekko ponad 3 tyś zł i chciałbym posłuchać waszych opinii w co można byłoby zainwestować z pewnym zyskiem, pozdrawiam i czekam na opinię.
Ja mam fajny plan. Inwestycja w konakty handlowe odzież org., klucze programy gry itd. i elektronika Umowa wszystko, koles dojedzie Odziez org. faktury itd.
Przy takiej sumie polecam PaidVerts. Naprawde zyskasz bardzo duzo w nie tak dlugim czasie. Jezeli jestes zainteresowany pisz PW. Dam Ci reflink i Cie wprowadze do tego
Odp: RE: 3 tyś zł. W co inwestować z pewnym zyskiem?
(13-09-2014 21:24)Cris7 napisał(a): W sumie zastanawiałem się nad bukmacherką, ale jak tu grać żeby wygrać
Moze zacznijmy od tego, ze bm to nie pewny zysk, a o taki prosisz. Zawsze mozesz stracic.
Pewny zysk gwarantuje Ci kupno jakiegos produktu i sprzedanie go drozej. Z tym, ze musisz znalezc odpowiednia nisze.
Tapniete z telefonu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-09-2014 21:29 przez broofie.)