Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Powodzenia życzę ale zawsze byłem zdania że tenis to mimo wszystko loteria
Chociaż dzisiaj pogram za drobne tenis i podałem mojemu podopiecznemu to zrobiłem to ostatni raz
przyzwyczaiłem się i mi odpowiada mają najszybsze wypłaty, z klubu lojalnościowego otrzymuję duży zwrot stawek co miesiąc, i mają bez wątpienia najbardziej przejrzysty panel ze wszystkich buków. Wiadomo, że bet365 ma o wiele bogatszą ofertę live ale mi wystarczy bah
aha no i bardzo często można wyłapać bony za małą cenę na forach, ale o tym dowiedziałem się 10 dni temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-08-2014 14:17 przez Sony_.)
"4 TERMIN 29.08.2014 17.00 TENIS Vinci, Roberta - Peng, Shuai [TYP 2]@1,45 Erakovic M / Parra Santonja A - Muguruza G / Suarez Navarro C[TYP 2]@1,6 20.00 TENIS Pavic M / SA A - Marrero D / Verdasco F [TYP 2]@1,4
@3,25 (bet-at-home)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-08-2014 20:54 przez Sony_.)