Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Szukanie refów » nietypowy sposób, pytanie

Autor Wiadomość
Szukanie refów
Sprawdź:
Witam zastanawiałem się nad czymś takim jak zrobienie np. 10000 ulotek z reklamą i danymi do refa do jakiegoś programu inwestycycjnego i rozdaniu ich. Myślę, że przy czymś takim mógłbym znaleźć osoby które chciały by zainwestować nawet i 1000zł albo i więcej. To takie moje mały przemyślenia i czekam na opinie bo jakby się znalazło np 10 osób w takiej kwocie i np 5% z zysków było by dla mnie to by już fajne sumki miesięcznie by wpadały Smile
RE: Szukanie refów
Spamuj w realu Big Grin
ręcznie z ulotki raczej ktoś przepisze sam link a nie reflink
pomysł jak strzał kulą w płot
No dokładnie taki spam w realu Big Grin i nie koniecznie musiałbym dawać reflinka a np. maila i jeśli się zarejestruje z refa to służę pomocą Smile
Projekt + 1 tyś ulotek za 125 zł kupiłem. Wink
Mam złe przeczucie co do tego, lecz życzę powodzenia Smile
(27-08-2014 20:05)xardas1020 napisał(a):  ręcznie z ulotki raczej ktoś przepisze sam link a nie reflink
pomysł jak strzał kulą w płot
A co za problem zrobić dowolną krótką domenę na której będzie przekierowanie do refa.

@Up
tak jak mowilem na nazwa.pl masz domene za free kup jakis hosting tani i zrob stronke z przekierowaniem do reflinka.
No jasne wszystko można obejść. pomysł moim zdaniem ciekawy i warty przetestowania. Sam czasami się łapie na tym jak dostaje ulotkę zwracam na nią uwagęWink
Ile codziennie wyjmuje ulotek ze skrzynki i od razu lądują w koszu nawet nie patrze Wink Tyle już tych ulotek i reklam "chwilówek", że ludzie się boją w cokolwiek wejść bo od razu wiadomo, że ktoś będzie na nich żerował.
@Kede
No ale wiesz zawsze na 1000 osób się trafi ktoś pewnie co sobie wejdzie i zainwestuje. Tongue

@MistGun
Jak chcesz to Ci moge pomoc to zrobic to pisz pw.
Odpowiedz