Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Kopalnia złota Broofie`go (SUB SMS) » sub sms, dziennik

Autor Wiadomość
Kopalnia złota Broofie`go (SUB SMS)
Sprawdź:
Czołem. Szczerze, nie wiem jak rozpoczynać takie tematy, gdyz jest to moj pierwszy tego typu watek. To moze tak, mam 16 lat, kiedys amatorsko pogrywakem w pilke nozna, ale zawsze wolalem posiedziec w sieci pogrywajac z kumplami w jakies ciekawe tytuly. Swoje pierwsze pieniadze zarobilem w grach video. Nie napisze ile i gdzie (mozecie uznac to za przechwalanie), wiec aby wyjsc z twarza, mozecie zapytac w poscie jesli was to interesuje Jerk2

Chcialbym poswiecic ten dziennik moim zarobkom z eforsa.pl. Przygode z sub sms zaczalem wlasnie od tego serwisu, jestem tam dopiero (oficjalnie) od 18 dnia biezacego miesiaca. Moje zarobki na chwile obecna wygladaja tak:
[Obrazek: screen.jpg]
Pierwsze dwa dni myslalem jak wykorzystac istniejace PP, wiec nie wliczam ich do mojego stazu. W koncu wpadlem na nie najgorszy pomysl, zyski moglem podziwiac juz po pierwszym dniu pracyIdea 5 leadów przy 192UU, zmotywowaly mnie tylko do dalszej i intensywniejszej pracy- jak widac, efektow nie da sie nie zauwazyc.
Ten dzien nieco kulał z mojej winy. Wiecej UU, lecz mniej leadow. Moze do polnocy cos wpadnie, dam wam znac Smile Chcialbym aby moj dzienny zysk nie byl mniejszy niz 50zl, w weekendy 30.
Pytajcie- odpowiem, komentujcie- chetnie podyskutuje, wysmiewajcie- zapraszam na PM Huh

Nie mentoruje (brak czasu i doswiadczenia do przekazania)(
Podsumowanie miesiąca SIERPIEŃ 2014:
[Obrazek: 1a2.jpg]
RE: Koparka Broofie`go
Po nazwie tematu myślałem, że kopiesz Bitcoiny Tongue
Odp: Kopalnia złota Broofie`go
@up. Mialem na mysli kopalnie nie koparke. Mysle jedno pisze drugie Jerk2
Przypomniales mi o moich 100 capt coinach, dodatkowe zlotowki wpadna ^^

Kolejny lead wpadl, chyba zwieksze minimalny dzienny prog :>

Tapniete z telefonu
RE: Kopalnia złota Broofie`go
CAPT poleciał na łeb na szyję, z 8000 sato$hi do 2200, także dużo nie zarobisz Tongue Ja swoje 280 sprzedałem jak było 2900 sato$hi, szkoda, że tak późno się obudziłem
Dobrze ci idzie, powodzenia Wink
Odp: RE: Kopalnia złota Broofie`go
(21-08-2014 21:07)Noozer napisał(a):  Dobrze ci idzie, powodzenia Wink

Dzieki!
Statystyki z teraz: 855 wejsc, 16 leadow.

Tapniete z telefonu
Powodzenia Smile
Dzień 1.
A wiec dzisiejszy dzien koncze nie z 16, lecz z 17 leadami! To naprawde motywuje!

Prog zaliczony: 127.50zl/50zl
Jesli bedzie szlo tak dobrze jak teraz, to zwieksze prog do 90zl/dzien.

Tapniete z telefonu
Na pustej ofercie jedziesz? Ile zarobiłeś na tych grach Big Grin
Tak, pusta oferta na eforsie wymiata Wink na grach zarobilem 4k zł w krotkim czasie, ale teraz moge juz tylko wspominac te piekne dni Sad ^^

Tapniete z telefonu
Wątek zamknięty