Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witajcie. Zapraszam was do odwiedzania mojego bloga http://1000wtydzien.blogspot.com/ w którym podaje typy dzięki którym można w tydzień zarobić 1000zł, mając 1tyś na start . Jeśli ktoś dodatkowo potrzebuje pomocy w bukmacherce jestem skłonny pomóc
(21-08-2014 10:07)konrad123456789 napisał(a): Na blogu zobaczyłem nick moneymaker i skojarzyłem go z tym zbanowanym na forum więc napisałem
No rozumiem miałeś prawo, ale to nie znaczy, że jestem tą osobą bądź mam takie same zamiary. Choć nie wiem co tamta osoba zrobiła . Tak nazwałem tamto konto aby przyjaźnie się kojarzyło innym i było łatwe do zapamiętania. Tak, więc ja osobiście uważam, sprawę za wyjaśnioną.
Po dwóch , nie no typy będą bezpłatne, mam taką nadzieję na zawsze. Oczywiście chciałbym na tym trochę dorobić więc dodam reklamy do strony i jakiś sposób dobrowolnej darowizny Jeśli ktoś chciałby dostawać więcej typów niż jeden góra jeden dziennie to wtedy wiadomo chciałbym za to coś dla siebie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-08-2014 12:19 przez Albitrex183.)