Tak padła elektronika już rozmawiałem z kumplem, dysk jest sześcioletni i przeszczep kosztowałby mnie równowartość identycznego dysku + robocizna w tym wypadku 50 zł bo jego ojciec się tym zajmuje więc na dobrą sprawę wolę dać 200 zł za terabajtowca niż 150 za 500 gigowca. No ale raczej odbiegam troszkę tematu a zaglądam tu mniej więcej w północ aby reasumować moje dzisiejsze wyniki:
$1.84459 tak się ma mój wynik na shorte, screena nie wklejam bo za późno na takie zabawy jestem zmęczony

Myślę że start mam udany zobaczymy co będzie później, chociaż jak widzę niektóre obelgi w moją stronę to się odechciewa. Nie spamuje tym bezmyślnie a można powiedzieć, że dość pożytecznie niestety taką widzę polacy mają mentalność, jak już ktoś chce sobie dorobić a oni na tym tracą 6 sekund i 2 kliknięcia myszką to korona im z głowy spada

No ale cóż, mogłem się na to przygotować. Na mój dzisiejszy wynik zlożyło się 5 linków. Dodatkowo założyłem jeszcze na fb 3 konta, czwarte niestety nie przeszło weryfikacji może jutro się uda. Zapoznawałem się z założeniem i prowadzeniem fanpage, sporo czytalem na temat firesub i leżąc analizowałem jakie kroki stawiać dalej. Jutro moim celem będzie utrzymanie wyniku na shorte, czyli 2 dolary (chociaż po cichu liczę na więcej no ale zobaczymy co z tego wyniknie), założe jeszcze dodatkowo z 3 konta na fb, zrobię jeden lub dwa fanpage i powoli będę je rozwijał. Jeśli czas pozwoli popróbuje jeszcze firesuba chociaż jestem do tego dość sceptycznie nastawiony bo ostatnio mi z tym niestety nie poszło. No cóż, to chyba tyle, dobrej nocy wszystkim