Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, napotkałem się na FB, z tym oto fanpage: https://www.facebook.com/pages/Ustawione...ts&fref=ts , gdzie administratorzy oferują za kwotę 100 - 200zł pewny typ bukmacherski o baaardzo wysokich kursach, typy jakie twierdzą, że dają to dokładny wynik na mecze niższej ligi. Teraz pytanie czy to możliwe, czy poprostu szwindel?
Jeśli ktos korzystał to proszę o opinie, a jeśli ktoś ma zamiar to może zrobimy jakąś zrzutke na początek, żęby zweryfikować sprzedającego?
Może i jest to prawdziwe, jednak uważał bym na tego typu typy, ponieważ jeśli zaczyna się dochodzenie, to konsekwencje ponoszą wszyscy. Zarówno osoby sprzedające te kursy, jak i obstawiający.
(01-08-2014 17:36)szczygielek napisał(a): Witam, napotkałem się na FB, z tym oto fanpage: https://www.facebook.com/pages/Ustawione...ts&fref=ts , gdzie administratorzy oferują za kwotę 100 - 200zł pewny typ bukmacherski o baaardzo wysokich kursach, typy jakie twierdzą, że dają to dokładny wynik na mecze niższej ligi. Teraz pytanie czy to możliwe, czy poprostu szwindel?
Jeśli ktos korzystał to proszę o opinie, a jeśli ktoś ma zamiar to może zrobimy jakąś zrzutke na początek, żęby zweryfikować sprzedającego?
Zastanawia mnie kilka rzeczy:
1. Czemu nie ma komentarzy ?
2. Czemu jest druga taka sama strona.
3. Jaka jest szansa, że trafią taki kurs...
Nie warto inwestować w coś takiego, raz zrobiliśmy z zrzutę facebookowe typy, wyszło coś koło 10zł na osobę. Może z połowa typów wchodziła, możne nawet mniej. Więc i tak wychodziło na 0, a nawet na minus. Najlepiej stawiać samemu, nie będzie się mieć pretensji do kogoś jak nie wejdzie.
Nie,nie jest to prawdziwy profil.Nikt normalny nie sprzedaje tego typu meczy przez ,,fejsa" to jest po pierwsze.Po drugie jest kilkaset takich profili i to zwykli naciągacze.Po trzecie to nikt by nie sprzedawał tych meczy,bo by się szybko rozeszła ,,nowina" i bukmacherzy by poblokowali kursy albo obniżyli je na tyle niekorzystnie,że nie opłacałoby się ich stawiać.