Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Radziłbym uważać na tego kolegę, chciałem kupić ten FP, lecz za wszelką cenę wykręca się przed przekazaniem FP jako pierwszy. Kolega nie jest zbyt zaufany, tak więc kto wie co mu chodzi po głowie
(25-07-2014 15:54)WazzaP napisał(a): Radziłbym uważać na tego kolegę, chciałem kupić ten FP, lecz za wszelką cenę wykręca się przed przekazaniem FP jako pierwszy. Kolega nie jest zbyt zaufany, tak więc kto wie co mu chodzi po głowie
Beka, kto w dzisiejszych czasach przekazuje fp pierwszy XDDD
Nie kupiłeś = twoja opinia jest gówno warta.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2014 16:01 przez YouAreKilled.)
@up
Skoro ty masz 68 postów a kupujący 1680 + do tego dłuższy staż i o wiele więcej reputacji, nic dziwnego w tym nie ma że pierwszy FP powinieneś dać.
A kto w dzisiejszych czasach ufa osobom takim jak ty? Postów 68, reputacji 1, posty nabite w jakichś konkursach, poradnikach. Żadnych transakcji sprzedaży, jedynie jedna transakcja kupna.
Oczywiście nadal jestem zainteresowany kupnem, lecz tak jak pisałem na PW, na moich zasadach.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2014 16:09 przez WazzaP.)