Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dezaktywacja Konta Facebook

Autor Wiadomość
Dezaktywacja Konta Facebook
Sprawdź:
Dzisiaj spotkała mnie dezaktywacja konta Facebook. Konto było moim głównym, trzymałem na nim wszystkie moje FanPage, nigdy z niego nie spamowałem, miało 3 lata albo i więcej, a dzisiaj nagle wyskoczyła ta dezaktywacja. Co mam zrobić? Czy da się teraz jakoś to konto odblokować, bo moje FP poszły się je*ać!!! Pomózcie!!!
RE: Dezaktywacja Konta Facebook
Da się musisz wysłać dowód tożsamości, czyli wyślij zdjęcie swojego dowodu osobistego najlepiej legitymacji jeżeli posiadasz. Mi tak zbanowali 2 razy i zawsze jak wysyłam zdjęcie (legitymacji) to na drugi dzień mam konto odblokowane a na poczcie, przeprosiny od facebooka Jerk2
Tak tylko, ze to nie jest moje prawdziwe konto Tongue
No to na pewno Ci go nie odblokują Big Grin
Mi tak samo wczoraj konto warte z 40zl poszlo sie je*. Dodatkowo kilka pobocznych Sad
U mnie były FP!!! Pomoże ktoś to jakoś przejść?
Też miałem super konto. Próbuję się logować ale konto zdezaktywowane, napisałem do fb ale niestety nie odblokowali jeszcze.

Widać że fb zobaczył że radzimy sobie z każdą weryfikacja, więc teraz dezaktywacja i koniec. Undecided
Szaman strefa wtajemniczona - fake dowod ( tam masz skan kogos dowodu i podmieniasz zdjecie i dane dokladnie w np gimpie i wysylasz do facebooka Smile
Nie mogę sobie przypomnieć jaką tam datę urodzenia dałem Sad Macie na to jakiś pomysł??? Z konta w ogóle nie spamowałem, dlatego mnie to bardzo dziwi Sad
Datę możesz dać inną niż w profilu, bo ja mam na legitymacji 14.07.1997 a w profilu miałem 14.07.1988 i jak mi odblokowali to mi po prostu zmienili na 14.07.1997 Big Grin więc raczej na to nie patrzą ;d
Odpowiedz