Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Zarabianie na Androidzie

Autor Wiadomość
Thumbs Up Zarabianie na Androidzie
Sprawdź:
Witam.

Mam do dyspozycji tylko smartphone z Androidem, chciałbym zacząć zarabiać, ale nie wiem na jakich aplikacjach można.

Podajcie propozycje aplikacji do zarabiania, mogą być reflinki, żeby wypłaty były na PayPal lub Bank.

Pozdrawiam.
RE: Zarabianie na Androidzie
CashPirate - pobierasz różne aplikacje i oglądasz reklamy. Polecam robić to w trybie samolotowym aby nie pobrało nic z konta itd (chociaż nie powinno ale zawsze daje nam to większą pewność). Zleciłem już 2 wypłaty na pp
Kod ref jak chcesz: HFVTGM
Glosy: aero2 (+1)
Tak jak wyżej, Yeahh był szybszy o 2 min Big Grin

Opinie o mnie!
Glosy: lukaszz9 (+1), aero2 (+1)
Peko
Dzieki, jak znacie jeszcze jakieś aplikacje to piszcie.Wink
jakie kwoty mozna zaraboic ? co ile wyplacaja ?

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Możesz też zarobić pobierając konkretne aplikacje na Androida, zerknij co oferuje np. TokenAds czy SuperRewards z poziomu choćby ProBux'a, często znajdują się tam tego typu oferty - fakt stawki nie są powalające, ale mając do dyspozycji urządzenie z Androidem zawsze wygenerujesz sobie coś do przodu. Smile
(15-07-2014 09:58)nitram napisał(a):  jakie kwoty mozna zaraboic ? co ile wyplacaja ?
Mi wypłacili ostatnio w kilka godzin. Nie wiem dokładnie ale wieczorem jak chciałem iść spać to sobie ustawiłem na wypłatę, to rano już kasa była. A co do tego ile można zarobić to nie wiem za bardzo bo zazwyczaj poświęcam na to 5 minut dziennie, a wypłaty same się uzbierały Big Grin
Mało :/ W dzień z 1$
Macie dowód wypłaty jeszcze jak ktoś chce:
[Obrazek: 24866121681151902044.png]
Glosy: pidzej (+1), aero2 (+1)
Odpowiedz