Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
problem

Autor Wiadomość
problem
Sprawdź:
Da sie anulować wysłanie pieniędzy?
RE: problem
Musisz zgłosić do paypala to odzyskasz. Odbiorca niech Ci odda?

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
kupiłem przedmiot ale odrazu zmieniłem zdanie i chcę zpowrotem kase 9zł. A jak zgłosić do paypal i co do nich napisać?
Czyli nie było żadnego oszustwa. Najpierw napisz do osoby od której te coś zakupiłeś i niech zwróci Ci kasę bo takie jest Twoje prawo i on powinien Ci oddać hajs.

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
napisalem do firmy może odpiszą mi
Nie moze tylko to jest Twoje prawo

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
napisałem nie odpisują zlecenie powinno być zrealizowane jak coś ale nie jest więc robię rzoszczenie
Na pierwszym miejscu trzeba było próbować porozumieć się z sprzedającym i dojść do jakiegoś porozumienia.
Jak nie wysłał przedmiotu to w łatwy sposób dokona zwrotu pieniędzy poprzez PayPal.
Jeżeli nie będzie chciał oddać dobrowolnie pozostanie rozpocząc spór,
choc roztrzygnięcie może mieć rezultat dalece odmienny od spodziewanego,
niestety firma Paypal w niektórych przypadkach zachowuje się bardzo dziwnie.
Skorzystanie z sporu traktuj jako ostateczność.

Sprzedam SMS Premium.

[Obrazek: IMG-4432.jpg]
nie odpisują na maila ale jak sprzedawaca nie odpowie na spór to po 10 dniach kasa wraca do mnie
A jaki przedmiot kupiłeś? Jeśli przedmiot niematerialny lub usługę, na starcie przegrałeś spór/roszczenie. Jak coś materialnego, możesz jeszcze powalczyć, dodaj wszystkie istotne dowody, pisz profesjonalnie. Powodzenia
Wątek zamknięty