"Mam 2 filmiki z pewną niszą i same się wypromowały nie używałem żadnego enhant itp osoba która pobrała plik otrzymuje w rzeczywistości to co chce i to co jest przedstawione na filmie . Nie napisałem nigdzie że te filmiki wypromowałem za pomocą nabijaczy wyświetleń . To są 2 nie związane ze sobą pytania Wink Posiadałem również kilka nisz z gier , które promowałem za pomocą enhant ale bardzo szybko padły co prawda jakiś zysk był ale zostały oflagowane i usunięte"
I to się chwali że dajesz real content ja też tak robię po za paroma wyjątkami, ale ja wole dodatkowo pomóc wypromować się temu contentowi

Nikogo do niczego nie chce przymuszać, niech każdy robi jak chce ale albo chce się promować serwis albo liczyć na to że content trafi akurat w gusta tych którym uda się go zobaczyć w otchłani internetu
"Dajesz realny content ludziom którzy go potrzebują. Ostatnio bardzo popularny jest pinterest i reddit. Z tych dwóch stron możesz spokojnie wygenerować ruch liczący w dziesiątkach tysięcy."
Robię tak cały czas, dodatkowo linkuję, topy w google w 99,9% są na blacku robione i to jest fakt!

Istotnie seo i łączenie tego ze słowem pozycjonowanie jest na wyrost bo seo to optymalizacja strony pod wyszukiwarki a dopiero sem to ich manipulacja, marketing itp. ale tak się przyjęło .
Krótko mówiąc white seo nawet linka do własnej strony nie można nigdzie zostawić bo link już nie będzie naturalny(co jest logiczne) a co za tym idzie będzie niezgodny z wytycznymi google czytaj white seo i to jest jego absurd moim zdaniem.
Ja swoją pierwszą stronę robiłem w tzw white 100%,to był najbardziej stracony rok w moim życiu

Na white se moga tylko pozwolić takie strony jak np zarabiam.com (choć traci na innych frazach traffic własnie przez brak Black

)