Sprawdź:
Witajcie.
Postanowiłem założyć tutaj temat ze swoimi typami (mam również fanpage -
https://www.facebook.com/pages/Bukmacher...32087253). Gram głównie piłkę nożną, tenis i koszykówkę. Bukmacherzy na jakich gram to Sportingbet, Unibet, Betsson oraz Bet365. Będę zamieszczał tu typy (postaram się z analizą) i robił do nich podsumowania. Zobaczymy jak wyjdzie
Na początek ustalę swój kapitał na 300zł. Jeden typ już zagrałem:
także kapitał już wzrósł do 450zł no i małe podsumowanie od razu:
Podane typy: 1
Typy trafione: 1
Typy nietrafione: 0
Zysk: 150zł
Yield: 100%
Stan konta: 450zł
Postaram się w przeciągu najbliższych kilkudziesięciu minut podać typy na NBA.
Pozdrawiam i zachęcam do obserwacji oraz komentarzy
No więc tak jak obiecałem oto typy na noc z NBA:
po kolei:
1. Liczę na Miami, czuję, że dziś mogą nawet wygrać ten mecz ale wolę się zabezpieczyć linią +4,5 na Heat. Owszem Oklahoma z San Antonia w ich hali dostawała srogie lanie ale Oklahoma to nie Miami, defensywa aktualnych mistrzów NBA jest o niebo lepsza niż graczy z Oklahomy także liczę iż dzisiejsze spotkanie będzie na styk.
2. Duncan powyżej 9,5 zbiórek (w niektórych bukmacherach jest linia o 1 zbiórkę więcej). Tu poszedłem po statystykach z meczy pomiędzy SAS a Miami w tym sezonie jak i zeszłorocznych finałach. Zarówno w tym sezonie jak i poprzednim Duncan średnią liczbę zbiórek notował powyżej 10.
3. Duncan powyżej 17,5 pkt (u niektórych bukmacherów ta linia wynosi 18,5). Tutaj też podpierałem się statystykami i wszystko wskazuje na to, że i ta linia zostanie pokryta przez Duncana.
4. Parker poniżej 18,5 pkt, Parker ma problemy z kostką, które ciągną się od serii z Dallas. W ostatnich 11 meczach w PO tylko 3 razy przekroczył próg 18 punktów. Dziś liczę, że też tej linii nie przekroczy.
Mecz o 3 w nocy