Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Roznoszenie ulotek

Autor Wiadomość
Roznoszenie ulotek
Sprawdź:
Siemka. czy oplaca sie isc do roznoszenia ulotek w pizzeri albo innych placowkach?

Czy trzeba tylko stac w miejscach wyznaczonych czy mozna np sobie chodzic za szyby dawac etc?

Oplacalne to?
RE: Roznoszenie ulotek
To wszystko zalezy od pracodawcy Smile
Pracodawca ustala stawke i gdzie masz je roznosic.
Opłacalne czy nie jesli nie masz innej opcji nie zastanawiaj się, zawsze możesz to rzucić. Smile
Glosy: full2000 (+1), Mafesto (+1)
Tak a propo ulotek wysyłam dużo przesyłek(min. ebay, allegro) po Polsce i całym świecie(UE, USA, Azja). Szukam osób, które by chciały do moich przesyłek dać swoje ulotki reklamowe(dogadamy się, co do stawek). Chętnych zapraszam na priv.
Nie warto, już lepiej roznosić linki z subskrybcja sms XD

Bakterjen, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2013.
Glosy: Kurus92 (+1)
Bakterian a cozrobisz jak suby się skończą ? Smile
i trza potem sie rozliczac ze zlodziejami z sub sms...
To zależy od tego ile chcesz zarobić, aczkolwiek ja bym się za to nie brała. Już pominę wszystkie żale w trakcie/po wakacjach na temat oszustów. Pamiętaj, że wakacje to nie tylko piękne słońce - tyle razy widywałam przemoknięte osoby na siłę próbujące wcisnąć karteczkę z promocją.

Za to polecam popytać w salonach Orange/Play/Plus czy nie potrzebują kogoś do pomocy.
Sam roznosiłem w Rzeszowie na galerii ulotki stawka 20zł/h polecam
Bierz patrz tylko zeby cie nie wykickali bo i tak czesto bywa
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: