Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dziennki Pracy Danielh98

Autor Wiadomość
Dziennki Pracy Danielh98
Sprawdź:
Cześć mam na imie Daniel mam 15 lat i od niedawna zacząłem się interesować zarabianiem w internecie.
na razie zarabiam tylko na shorte.st w 3 dni zarobiłem 1.63519 Smile
Jak macie dla mnie jakies porady to z chęcią je przyjmę Smile
[Obrazek: shorte.jpg]
mój reflink jak by ktoś chciał lub był zainteresowany i chciał mi pomóc: https://shorte.st/ref/21a6a3f7c2
RE: Dziennki Pracy Danielh98
Powodzenia Smile
Niestety idzie mi słabo Sad nie mam pomysłów Sad pomozecie
Stan konta: 1.68347$
szukaj, czytaj poradniki jak ludzie zarabiają na shorte, facebook

autoshot38, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
dzisiaj troche zarobiłem jeszce nie koniec ale dzisiaj zajmowałem sie kontem na którym będe spamował życzcie powodzenia Smile
powodzenia Smile a nie lepiej na subskrypcjach? aktualnie jest to najlepszy i najprostszy zarobek..
Niestety nie umiem tego rozpowszechnić i znowu zablokowali mnie na FB Sad
Stan konta: 1.94262
niesty nic nie zarobilem i nie wiem ale chyba mi coś nie zalicza Sad
ale zacząłem działas na firesub i coś tam będę próbował
Zrób sobie FP i rozbuduj go, spam na FB po grupach najlepiej subskrypcjami bo hajsy najlepiej wchodzą do kieszeni. Smile Zrób też sobie bloga, no i oczywiście też próbuj go rozpowszechnić. Czytaj poradniki zarabiania na PPA i subach sms, bo to dwa najlepsze sposoby zarobku. shorte nie jest jakieś mega, chyba że masz wyżej wymienione FP i bloga, do tego abyś mógł tego linka z shorte promować. Ja mimo wszystko polecam zapoznać się z z subami i PPA. Jeśli się postarasz, to będziesz zarabiał te 2$ na może jedną godzinę. To forum jest obszerne, ja też się nie zapoznałem ze wszystkim co tu jest. Dlatego rób to jak najszybciej ogarniesz co niektóre sprawy, i zobaczysz jakie to łatwe (na mnie nie patrz bo ja jeszcze nie wiem na czym zarabiać będę). Zrób sobie konto na np. firesub, z reffa albo z czystego, ja do niczego nie zmuszam. Big Grin Potem bierzesz jakiegoś linka (jedno wejście i rejestracja z niego to 3,50 zł) i spamujesz nim po grupach FP z jakimś dopiskiem ciekawym dopiskiem.
Powodzenia. Smile
Odpowiedz