HYIP i Schemat Ponziego to to samo - zarobią pierwsi, jak będzie dobra reklama wejdą kolejni aż firma straci płynność finansową i padnie a twórca będzie robił sobie prysznic z pieniędzy.
Tak czy siak jest wiem, że na forum jest ktoś, to dobrze lokuje w HYIPach - ma dobre wyczucie

Z resztą program programowi nie równy - niektórzy dodają dodatkowe usługi typu sprzedaż reklam i biznes się kręci i każdy jest zadowolony.
Z swojej strony jeśli chcesz zainwestować tak małą kwotę polecam My Trafic Value
Czysty link |
Ref link |
Ref link z reklamą - dzięki za klik
Można zaczynać od 1$, cały strona jest połączona z bardzo popularnym na naszym forum mixem PTC/Revenue Share zwanym Paid Verts. Strona jest prowadzona przez zarejestrowaną firmę, dużo pozytywnych opinii w Internecie.
Możesz zainwestować i jednocześnie zarabiać na Paid Verts.
Jak masz czas to ja bym kupił na Paid Verts kampanię reklamową za 3 dolary, poczekał parę dni aż się zwróci w reklamach i wtedy te 3 dolary zainwestował w My Trafic Value. Dzięki takiemu posunięciu będziesz miał dużo punktów na Paid Verts i dalej będziesz tam zarabiał a na My Trafic Value będzie inwestycja. Tworząc konto na My Trafic Value dostajesz konto z takim samym loginem i hasłem na Paid Verts. Jak masz więcej pytań zapraszam na PW.