Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
moja wypłata z probux-a zbierana 5 dni przy przelewach dziennego obrotu na main balance
jest to łaćznie 6 moja wypłata z tej strony ale 1 już samego profitu bo pierwsze 5 to były wypłaty tego co wpłaciłem do "skarbonki"
(02-05-2014 16:09)Atex napisał(a): Gratuluję. Oby następna wypłata była większa
dziękuję
odniosę się do twojej sygnatury i powiem, że weź się za np probux
więcej i szybciej zarobisz w probux jak w tym całym sejfiku bo to co polskie nie da ci takiego zarobku NIGDY jak to co zagraniczne
więcej i szybciej zarobisz w probux jak w tym całym sejfiku bo to co polskie nie da ci takiego zarobku NIGDY jak to co zagraniczne
Już od tygodnia zarabiam na probuxie. A sejfika to ja sprawdzałem i kasa leci tak wolno, że zrezygnowałem.
A sejfika to ja sprawdzałem i kasa leci tak wolno, że zrezygnowałem.
sejfik nie trzeba sprawdzać by widzieć, że się tam nie zarobi niczego konkretnego
15-20 zł miesięcznie to sukces, a tyle np w probux przy 1000 rr to kwestia 1 dnia
(29-05-2014 12:28)full2000 napisał(a): Ile musiałeś zainwestować w probux?
zainwestowałem 120$
zwróciło mi się w 2,5 miesiąca
od 1,5 zarabiam na czysto, nie wiele brak do 2000 rr bo mam ich już 1500 i czysty zysk leci na spokojnie bo tych co mam dziennie dają do 19$, jest na nowych rr, przedłużenie tych co mam i się zbiera na wypłatę
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-2014 12:51 przez xardas1020.)