Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(27-04-2014 13:52)badom napisał(a): Dobry poradnik, może kiedyś skorzystam. Nie dręczy cie jednak fakt, że flirtujesz z facetami dla pieniędzy?
Aktualnie już nie zarabiam na tym, bo nie mam czasu. Kasa jest niezła, ale męczące jest i nieraz takie głupoty trzeba pisać, aby dalej gościa zachęcić. Kasa jak kasa, nie daje dupy, więc nie mam czego się wstydzić
(27-04-2014 13:58)AresxXx napisał(a): Takie sposoby już były i niestety, ale ta metoda została wypalona. Moderacja na SU bardzo przykłada uwagę do tego, aby fake profili nie było.
Wystarczy być uważnym i da radę zarabiać tam dobrze i cały czas. Można zrobić 2 konta i z 1 zbierać i na 2 przelewać, oczywiście konta z różnych komputerów i IP.
jak tak się teraz zastanowiłam... całe życie myślałam, że po prostu kobiety są takie tępe w większości (żeby poświęcać swój cenny czas na zabawianie zboczeńców w internecie), a tak naprawdę pod większość z nich podszywają się faceci uuu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2014 15:24 przez SexPistols.)