Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Bot PaidVerts » Bot do automatycznego klikania reklam

Autor Wiadomość
Bot PaidVerts
Sprawdź:
Witam SerdecznieSmile

EDIT: Niestety serwis wprowadził captche, więc skrypt do Imacro przestał działać. Na zagranicznym forum znalazłem bardzo dobrego bota, który ułatwi nam oglądanie reklam. Wiecej info na tej stronie.

Ref

Czysty

DOWNLOAD:

http://www.mediafire.com/download/8dlg2g...rtsBot.rar

Jeśli chcesz podziękować za skrypt zostaw REPUTA!
Glosy: Lion94 (+1), crod (+1)
RE: Bot PaidVerts
Coś Ci nie wierzę, chcesz tylko zarobić na naiwnych Smile
Zmieniłem link download na "uploaded".Zapraszam do testowania botaSmile
(13-04-2014 14:42)lemon250 napisał(a):  Zmieniłem link download na "uploaded".Zapraszam do testowania botaSmile

Teraz jest lepiej bo wtedy żadnego pliku nie było Smile pisało, że "plik" miał tylko 0.1mb i był na serwisach zarobkowych a teraz plik ma 3,00 MB i jest bardziej wiarygodny. Niestety ja go nie przetestuje, pozdrawiam
Cytat:Teraz jest lepiej bo wtedy żadnego pliku nie było Smile pisało, że "plik" miał tylko 0.1mb i był na serwisach zarobkowych a teraz plik ma 3,00 MB i jest bardziej wiarygodny. Niestety ja go nie przetestuje, pozdrawiam

W serwisie PPA znajdował się ten sam bot co teraz na uploaded. Z takim wyjątkiem,że dodałem do paczki pusty plik żeby pobrania były zaliczaneSmile
Spoko po 1 płatny skraczacz po 2 kogo chcesz ty oszukać? A tak apropo za mało postów na wrzucanie refa.
Pobierz,sprawdź a później oceniaj.
Cieszcie się, że bot jest udostępniony za darmo!
Ile dziennie się na nim wyciągnie ?
Ja dopiero dziś dołączyłem - więc wypowiedzieć się nie mogę.
Wątek zamknięty