Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
EDIT: Niestety serwis wprowadził captche, więc skrypt do Imacro przestał działać. Na zagranicznym forum znalazłem bardzo dobrego bota, który ułatwi nam oglądanie reklam. Wiecej info na tej stronie.
(13-04-2014 14:42)lemon250 napisał(a): Zmieniłem link download na "uploaded".Zapraszam do testowania bota
Teraz jest lepiej bo wtedy żadnego pliku nie było pisało, że "plik" miał tylko 0.1mb i był na serwisach zarobkowych a teraz plik ma 3,00 MB i jest bardziej wiarygodny. Niestety ja go nie przetestuje, pozdrawiam
Cytat:Teraz jest lepiej bo wtedy żadnego pliku nie było pisało, że "plik" miał tylko 0.1mb i był na serwisach zarobkowych a teraz plik ma 3,00 MB i jest bardziej wiarygodny. Niestety ja go nie przetestuje, pozdrawiam
W serwisie PPA znajdował się ten sam bot co teraz na uploaded. Z takim wyjątkiem,że dodałem do paczki pusty plik żeby pobrania były zaliczane
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2014 15:01 przez lemon250.)