Cytat:pytania :
1 . ile jest tych działalnosci ? dzialasz na kilku serwiwach ?
2. jaki wklad finansowy na poczatku bo zapewne nie wszystko to działanosc intelektualna
3. co z legalnoscia wszystkich sposobow ? lamia przepisy lub dzialaja tak by je omijac lub dzilasz na granicy ?
4. jaki wklad pracy ? czy jest to mozolna praca codzienna po kilka godzin i nisze sa zmienne czy bazuje sie na 1-2 czy 3 niszach i je sie tylko promuje ?
1. Nie da się określić ilości możliwych sposobów zarobku gdyż jedno zastosowanie ma niekiedy nawet 5 możliwych sposobów do wykorzystania. Działać można na wielu serwisach, z czego jest 1 główny.
2. Tu się zdziwisz, ale ja to robiąc na bieżąco, nie wniosłem żadnego wkładu. I każdy który kupi ten poradnik również go nie wniesie, jeśli ciut pomyśli a ja w tym mogę pomóc.
3.Nie zawsze do końca zgodne z prawem, to od razu mowie - bo niektore programy pobierając je + wersje crackowaną to się łamie prawo w ten sposób (czyli jakbyś pobrał fife + cracka) Co do legalnosci samych sposobów, to większość jest legalna, ale jednakże wiąże się według Ciebie z DG, chociaż ja uważam inaczej gdyż jestem podpięty właśnie - lecz dodam, że nie wszystko - bo w 1 głównym opisanym sposobie tak jak to zrecenzuje i może zauważy daniel42na, można zarobić ładną kaskę, nie bawiąc się w DG, bo kasa leci na PP.
4. Z mojego doświadczenia wiem, że jest na to popyt, i nie tzreba ani promować ani nic. Nisze nie są zmienne, tak jak mówie to Ty ustalasz w którym momencie chcesz zarobić troche pieniędzy i na czym z tego co podałem, bo przy dobrej ofercie możesz liczyć się z zarobkiem, nie zawsze się to wiąże z jakimiś potężnymi kwotami, ale nawet 400zł to sporo za 1 ze sposobów. Co do czasu, to też jest zależne ile w danej chwili masz zleceń, przy pierwszym posiedzeniu przy tym 2-4h, potem zajmuje Ci to do 20-25min na zlecenie - mówiąc o głównym sposobie.