Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Właśnie dziś dostałem wiadomość od właściciela tej strony, że zostaje ona reaktywowana. Dodano kilka, myślę, że ciekawych programów, które powinny zadowolić każdego. Jest zakładka z bonusowymi prowizjami i myślę, że niedługo zostanie ona uruchomiona tak jak kiedyś.
Minimum: 100 zł Ilość wypłat/miesiąc: 6 Stawka: od 2 gr do 7 gr za KLIK
Wchodzisz w kampanie, dołączasz do danego programu, pokazuje Ci się link skrócony lub bezpośredni - jak kto woli. Pieniądze nie są za same wejście, lecz za kliknięcie "kontynuuj", w przypadku programu Facebook Colors. Dla kogoś, kto ma małą skuteczność w PPA, a dużo wejść to świetne wyjście. Pozdrawiam i zachęcam do rejestrowania się.. z refa
Też kojarzę tą stronkę ale to było na takiej zasadzie że cokolwiek im nie pasowało to banowali konto... I z tego co pamiętam nw nawet czy ktoś wypłacił kase^^