Sprawdź:
Mam nadzieję, że temat będzie na tyle dokładnie opisany, że nawet jeżeli nie spotka się z aprobatą administracji, nie zostanę nagrodzony warnem, a jedynie topic zostanie przeniesiony tam gdzie (wg tych na górze) jego miejsce.
Tak jak
enigmatycznie temat podpowiada, chcę trochę poruszyć temat pokera, jako źródła zarabiania.
Najpierw chciałbym się dowiedzieć jak na ten sposób się zapatrują administratorzy, oraz czy jest w ogóle sens drążenia tematu.
Oraz - oczywiście - czy Wy użytkownicy, zwykli zjadacze chleba, gracie coś? Jakieś sukcesy, czymś możecie się pochwalić?
Moja wizja tematu jest taka, by powstał osobny dział "Poker" (do niego wrzucić również promocje w kasynach, w stylu "free spiny" itp) w którym mógłbym zamieścić kilka serwisów oferujących darmowe depozyty (rzecz jasna do obrócenia), po zdaniu jakiegoś tam testu, czy też dosyć regularne promocje dla graczy pokerowych. Jeżeli na samym forum, znalazłaby się jakaś grupka graczy, postarałbym się zorganizować tylko dla "nas" jakiś turniej freeroll (czyt. turniej do którego nie ma żadnego wpisowego, ale nagrody pieniężne są już prawdziwe), z reguły za jakąś określoną liczbę rejestracji.
Nie trzeba raczej mówić tu o wypłacalności platform pokerowych, bo z reguły są to firmy które po prostu nie pozwolą sobie na złe opinie. Żyją oni z rake (czyli malutkiej prowizji z rozdań).
Jeżeli temat zostanie podtrzymany prosiłbym Panowie i Panie o jakieś niezobowiązujące deklaracje pod tematem w stylu "byłbym zainteresowany udziałem w takim turnieju". Nawet jeżeli nie dla samego zysku, to fajnie chyba by było zasiąść przy jednym stoliku z którymś z adminów i w wygrać blefując z 2 7 na ręce

Poza źródłem zarobku, może być to fajna metoda na poznanie się gdzieś poza forum (wiem wiem... dalej wirtualny świat, ale jak się nie ma co się lubi...)
Pozdrawiam