Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Jak zacząć pozycjonować blog [początkujący!] ?

Autor Wiadomość
Question Jak zacząć pozycjonować blog [początkujący!] ?
Sprawdź:
Witajcie. Chcę wypromować swojego darmowego bloga założonego na blogspocie. Ale nie wiem jak to zacząć, jestem słabawy w tych sprawach i się jeszcze na tym nie znam. Pomoże ktoś? Albo jeśli macie jakieś linki do poradników czy kursów to wyślijcie Smile P0zdro.
RE: Jak zacząć pozycjonować blog [początkujący!] ?
https://www.google.pl/#q=jak+pozycjonowa...ga&spell=1
Dodaj tam kilkadziesiąt wartościowych i unikalnych artykułów, to blog sam zacznie się pozycjonować.
Tak jak pisze kolega powyżej - wartościowy content, do tego optymalizacja i wyszukaj blogi o podobnej tematyce, gdzie będziesz mógł pozostawić wartościowe komentarze Wink
Musisz organizować linki do twojej strony, z odpowiednimi anchorami i w odpowiedniej ilości.
@up to mu ladnie wytlumaczyles ;d ciekawe skad nasz nowy kolega na dzien dobry ma wiedziec co to jest anchor ^^
Pisz 2-3 ciekawe artykuły dziennie i interlinkuj je między sobą.
Zakładając że Twoje artykuły są przydatne i/lub ciekawe zacznij dodawać wpisy na wykop.pl i inne tego typu strony.
Potem możesz się skupić na gościnnych postach i innych aspektach pozycjonowania.
Blogspot może być ciekawym rozwiązaniem, jednak na dłuższą metę polecam własną domenę + hosting.

SUPER HOSTING - 99% RABAT NA PIERWSZY MIESIĄC Z TYM KODEM: ZARABIAMCOM
Glosy: luutek321 (+1)
Używaj autosurfów, ja polecam gigasurf.pl.
(06-06-2014 17:46)luutek321 napisał(a):  Używaj autosurfów, ja polecam gigasurf.pl.

Od kiedy to nabijanie wyświetleń to pozycjonowanie?
@up coś w tym jest Wink Ale najlepiej pozycjonować backlinkami myślę i na forach różnych Wink Ja głupi program zrobiłem i wrzuciłem na bloga + catshare i mam już 7000 wyświetleń i około 100 dziennie. Pobrań było 3000 i zarobiłem już 40zł xd Jedyny backlink to mpcforum i nigdzie więcej się nie reklamowałem, a mój blog jest w top 3 google Wink
Odpowiedz