Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zależy do czego. Ogólnie to tor jest najpowszechniejszy, ale hosty często są oznaczone jako proxy, niektóre serwisy blokują konta (np paypal). Ja używam:
(22-02-2014 01:40)allo2 napisał(a): Zależy do czego. Ogólnie to tor jest najpowszechniejszy, ale hosty często są oznaczone jako proxy, niektóre serwisy blokują konta (np paypal). Ja używam:
Zapomnij o tych darmowych. Nie wspomnę, że mogą przechwytywać twoje hasła.
OK, w takim razie niech będą płatne. Potrzebne mi do zmieniania IP do kont na YT. Jak mi padnie konto to żebym na nastepne mogl sie zalogowac z innego IP. Co jest najlepsze do tego celu?
zazwyczaj ip masz przydzielane losowo. w tor mozesz wybrac, aby laczyl sie do tego samego caly czas, chyba ze jest off. na pewno korzysta z niego xyz innych ludzi, podobnie jak kazde inne proxy, ale zazwyczaj to nie ip jest powodem blokady
Przez TOR-a nie ma szans wejść na google, a i z facebookiem kończy się to szybko banem.
Tak btw, pewnie wiecie kto wynalazł TOR, jak nie to radzę poczytać