Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Strona » Strona podobna do Bloga ?

Autor Wiadomość
Strona
Sprawdź:
Witam, jestem zielony w tych sprawach więc postanowiłem zapytać. Otóż zarabiam na fires i dodaje wpisy na bloga, już mi usunięto 3 blogi więc szukam podobne do bloga. Nie wiem strona czy coś abym to tam mógł dawać wpisy. Najlepiej bezpłatne, jeżeli już nie ma wyjścia to kupię i ile by mnie to kosztowało ?
Odp: Strona
Sprobuj z bloglockiem tam mozesz dodatkowo zablokowac linki i zarabiac na tym :-)

Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
RE: Strona
Jeśli dobrze rozumiem to szukasz serwisu w którym możesz zrobić własny blog...
Jeśli tak to strony z taką możliwością to:
cba.pl
friko.pl
proserwer.pl ( platne sms )

A i tak apropo to zły dział
@up Cba.pl to g.... darmowego hosta masz na 000webhost zobacz jaką masz pojemność konta ...
chodzi mi o to zeby wstawiać np tam wpisy takie jak na blogu tyle żeby tego bloga mi nie zablkokowali
moim zdaniem się nie opłaca...
No to na host z 000webhost instalujesz WP i masz
Ja robiłem kiedyś strony na stronygratis.pl - wszystko za free, dodatki itp. Nie trza znać HTML ;D Wink
Problem nie leży w wp tylko w treści strony...
@TastemanPL to są tylko przykłady
Wracając to tematu sprawdz może tak jak kolega wyżej napisał stronygratis.pl może one Ci się na dadzą
Glosy: rkac1997 (+1)
Tak ale ja lecę na
domenie 1&1 .pl + hostingu 000webhost i wszystko pięknie wpada Smile
Wątek zamknięty