Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Która z istniejących kryptowalut może Twoim zdaniem powtórzyć sukces Bitcoin?
Namecoin
Peercoin
Goldcoin
Grandcoin
Solidcoin
Ixcoin
Inna (napisz jaka)
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
Waluty mogące powtórzyć sukces bitcoin

Autor Wiadomość
Waluty mogące powtórzyć sukces bitcoin
Sprawdź:
Niedawno temu czytelnicy Wykop.pl wyłonili dwóch kandytatów spośród niszowych przedstawicieli walut cyfrowych, którzy ich zdaniem mają potencjał do powtorzenia sukcesu Bitcoina.

http://www.wykop.pl/wpis/6412418/po-dlug...-waluty-p/

A co Wy na ten temat sądzicie? Która z wirtualnych walut oferuje Waszym zdaniem potencjalny zysk? Pominąłem Litecoin, gdyż jest to już dość popularna waluta i niejako uzupełnia się z Bitcoinami. Proszę o odpowiedzi zgodne z tematem.
RE: Waluty, które mogą powtórzyć sukces bitcoin
thx ide kopać goldcoina, ma chyba szanse!
@edit co do goldcoina http://www.wykop.pl/link/1755796/w-odpow...-scamcoin/
RE: Waluty mogące powtórzyć sukces bitcoin
Jak myślicie opłaca się pokopać goldcoina kartą gigabyte HD 7770 ?
Polecicie mi jakiś konkretny basen ?

EDIT: Kopię sobie już 17 minut i mam 0.12 goldcoina Big Grin
(08-12-2013 21:43)Stalmer napisał(a):  Kopię sobie już 17 minut i mam 0.12 goldcoina Big Grin
Całe 2 grosze na tą chwilę Big Grin na Twoim miejscu wykopałbym tych goldcoinów max 100 i poczekał na skok kursu.
http://coinmarketcap.com/
popatrz na top 10 ,mocno bym porawil tą ankiete Wink
Pisałem wg tego co znalazłem w polskiej części Internetu. Obawiam się, że nawet jakbym chciał to tej ankiety już nie mogę zmienić Sad
Nie rozumiem dlaczego wszyscy sie tak na tego goldcoina napalaja Wink może mi to ktoś wyjaśnic?
Przyjemna nazwa, zaplecze techniczne, no i "napalanie się" coraz większej liczby ludzi samo się napędza - efekt domina Smile
Z tego co gdzieś tam kiedyś wyczytałem chyba PrimeCoin ma duże szanse. Lepsze zastosowanie czy coś, nie zagłębiałem się, ale podobno na przyszłość lepiej wypada niż inne.
Haffey ma racje, sam po raz pierwszy słyszę o goldcoinie jak i grandcoinie, NMC jak i Peercoin mają największe szanse, według mnie.
Na taki skok jak przy BTC bym nie liczył, do 100$ nie więcej, ale to tylko moje zdanie.

[Obrazek: 829201b2f1a099a28906290a06375817]

Poradnik LTC
Odpowiedz