Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ZlecÄ™ rejestracjÄ™.

Autor Wiadomość
ZlecÄ™ rejestracjÄ™.
Sprawdź:
Zlecę robienie rejestracji na grach, jeżeli ktoś chętny i wywiązuje się z zadania to pisać śmiało PW, wszystko wyjaśnie, uzgodnimy stawke. Smile
RE: ZlecÄ™ rejestracjÄ™.
Jestem zainteresowany, niestety nie mogę jeszcze pisać na priv :/
w grach trzeba być aktywnym ? Czy tylko zakładam konto i styka ? ( ewentualnie krótki samouczek ) ?
Mogę się podjąć. Pisz PW.
Wstępnie również jestem zainteresowany. Jeżeli możesz to napisz mi na PW na czym do dokładniej miałoby polegać.
"jeżeli ktoś chętny i wywiązuje się z zadania to pisać śmiało PW, wszystko wyjaśnie, uzgodnimy stawke."

Chcecie robić rejestrację a jesteście na tyle leniwi że wam ciężko napisać? ^^ No, źle się zapowiada no ale cóż.
Przyjmuje jak cos to pisz pw
Jeżeli wy nie potraficie czytać to ja wole nie pisać do Was, bo po prostu będziecie źle robić te rejestracje, pozdrawiam.
Można prosić o więcej informacji na PW? Pozdrawiam.

tollusiek, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2012.
Napisałem.. Czekam dalej na 1-2 dwie osoby.

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [ZLECE] rejestracje kont na forach oraz pisanie postów sheko12 4 2,148 04-05-2018 19:40
Ostatni post: MaLiN
  ZlecÄ™ rejestracjÄ™ 180 kont - 80zÅ‚ do zgarniÄ™cia prelude 8 2,111 30-04-2018 11:22
Ostatni post: Majka
  ZlecÄ™ rejestracjÄ™ 180 kont - 80zÅ‚ do zgarniÄ™cia prelude 5 1,799 31-03-2018 18:35
Ostatni post: Hybrid1990
  ZlecÄ™ rejestracjÄ™ i wykonanie akcji na stronie Apps 1 1,221 30-03-2018 19:01
Ostatni post: yazir
  ZlecÄ™ rejestracje kont pocztowych + kont steam prelude 4 1,811 01-01-2018 19:11
Ostatni post: Majka

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: