Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja miałem Fanpage "SmokingSweet" żadnej porografii nie było - tylko łądne babeczki z dymkiem - po roku funkcjonowania nagle dostałem informacje o przeglądaniu Fanpage przez facebook'a po czym usuneli i Fanpage ( a byla taka piekna suma realnych uzytkowników z całego świata )
dokładnie tak - a widać gołym okiem iż czujność FB się zwiększyła coraz częściej znikają fanpag'e , ciekaw jestem co stało sięz Elitarymi Dupeczkami bo również ich nie ma - a nie wieże że ktoś usunął strone z 300 tyś. ludzi od tak
Jakiś czas temu facebook pousuwał strony właśnie z dupeczkami z treściami rasistowskimi namawiającymi do przemocy (dużo "zielonych" stron poleciało) 99.9% że odwołanie niestety nic nie da. To nie ban typu za spam, że banują Ci konto i wystarczy mieć menadżera na dwóch żeby to ominąć. Po prostu strona znika bez odwołania
No troszkę zarabiałem na PPA dzięki temu i adf.ly i adfoc.us no ale co zrobić - cała baze danych zdjęć mam ale nie chce mi się ponownie wrzucać i po czasie stracić facebook jest zazdrosny że ktoś zarabia nie dzieląc się z nimi i tym że zwiększa liczbę fanów własnymi siłami a nie poprzez reklame na fb