Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(09-11-2013 19:36)anta napisał(a): chyba jednak będzie eniac
chyba, ze pozostałe są złe
W czwartym dalem eniac i bylo zle niestety
też dałam eniac /spr. na googlach/
dałam - imię Ada /też w googlach/
i złe
i do tyłu
Na pewno nie będzie Ada
Sprawdzałem na google xD
(09-11-2013 19:10)lajkonik666 napisał(a): Wstawiaj poprawne odp a nie czesc zrobi dobrze a druga czesc zle... przez ciebie
Po co spinasz tyłek ? Ciesz się że wgl wstawiam i wiesz jakie będą pytania,będziesz miał czas żeby sprawdzić w google jprld ;-;
To że nie umieją czytać to nie moja wina :/ Napisałem żeby nie spinali dupy,że źle zrobili bo to nie są dobre odpowiedzi WTF wgl co przeze mnie ? Przeze mnie mają po 10 lat i nie umieją czytać? Jak Ci się nie podoba to po co wchodzisz ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-2013 20:01 przez PsyhicX.)
(09-11-2013 19:45)anta napisał(a): [quote='Adimen53' pid='748825' dateline='1384022377']
[quote='anta' pid='748820' dateline='1384022205']
chyba jednak będzie eniac
chyba, ze pozostałe są złe
też dałam eniac /spr. na googlach/
dałam - imię Ada /też w googlach/
i złe
i do tyłu
Na pewno nie będzie Ada
Sprawdzałem na google xD
Też sprawdz. na googlach i było, ze Ada
a napewno eniac - Za pierwszy działający komputer zbudowany na świecie z elementów elektronicznych uważany jest ENIAC /goggle/
ach trudno ....