Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Planuje wkrótce zrobić forum posiadałem kiedyś hosting + domene na UnixStorm.Co sądzicie o tym hostingu zastanawiam się nad nim bo bardzo mi odpowiadał.Czy może jesteście w stanie polecić mi inny hosting? Nie interesuje mnie ovh.pl ze względu na to że trzeba na rok kupić chyba że coś przeoczyłem. Czekam na wasze porady. A byłbym zapomniał jeśli chodzi o ilość wizyt to sam nie umiem określić tego.
Na ile Ty byś chciał kupić hosting? na miesiąc?
HosTeam.pl oferuje hosting na pół roku, ale ceny tam są bardzo wysokie.
Polecam AZ.pl, ze względu na niską cenę hostingu/rok. Na początek Ci wystarczy.
2ap na pewno Ci przypasuje. Serwery w Polsce (ATMAN), jakość świetna, a cena nie zawyżona. UnixStorm też ma świetne jakościowo usługi, ale ich cena jest jednak według mnie trochę za wysoka. Luknij na moją stronę o hostingach, tam na pewno znajdziesz coś ciekawego dla siebie + skorzystasz z rabatów
2ap.pl - bardzo przyzwoity i wydajny hosting. Brak limitów CPU i transferu danych.
Ceny bardzo niskie.
Jeśli chcesz tutaj kod rabatowy na 20% więc wyjdzie ci jeszcze taniej: 3EQF71EY8Y
Należy go wpisać w polu przy rejestracji
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-11-2013 21:57 przez Kzn.)