Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Fanpage 5 godzin 72k Fanów, jak ?

Autor Wiadomość
Fanpage 5 godzin 72k Fanów, jak ?
Sprawdź:
Witam,
Sami zobaczcie ten fanpage https://www.facebook.com/pages/Lubisz-to...1672564370
Zobaczcie ile lajków a potem zjedźcie na sam dół i zobaczcie kiedy go założono.. 5 godzin temu.

Wiem że istnieje wymiana lajków wiem też że można lajki kupić na allegro ale przepraszam bardzo w tak krótkim czasie? w dodatku zakup 72k lajków to kosmiczna cene i nieosiągalna w takim czasie.
Ma ktoś jakieś wytłumaczenie na to?
poza tym, chyba zacznę wierzyć, że założenie fanpage w dzisiejszych czasach może jeszcze okazać się sukcesem Wink

wybaczcie mi że tak szybko odpowiem na tego posta.. ale znalazłem wytłumaczenie..
i już wiem skąd ta wiara się zleciała jak widać erotyka może wszystko.. http://www.wiadomosci-fakty.pl/id/tak,si...htmlkoment
RE: Fanpage 5 godzin 72k Fanów, jak ?
też widziałem ten fanpage i nie wiem jak to jest możliwe odświeżałem stronę i tylko przybywało tych lajków masakra...
kilku moich znajomych tez to lubi,viral apka czy like jackerWink
Aplikacja viralna.

Tochkan, dumny członek http://zarabiam.com od May 2012.
jak to możliwe?
niejedyny, wczoraj widziałem 2 inne z tygodniowym stażem i podobną liczbą like

polaczki chcą zarobić na gównianych fp
Według mnie jest działanie to jakiegoś bota, ktoś inwestuje w niego i on sam wykonuje za nas czarną robotę, tylko moje przepuszczenia Wink ale znając dzisiejszy świat, tak pewnie jest
sheko12 ma rację. Cytat wypowiedzi jednego z użytkowników "idiotyczny aplikacja tak pokierowała bez naszej zgody że nasze profile zlajkowały tą głupią stronę bez naszej wiedzy! DO BOJU SPAMERZY !!!"
co chwile odświeżam jego FP i wpada mu po 20-70 lajków jak on too robi ?
Zauważcie, że za dodany wpis ma po 50 like gdzie polubień ma 100tyś prawie Smile kolejna wtopa
Odpowiedz