Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
1.Nazwa przedmiotu : Sprzedam konto na FireGifts 2.Opis przedmiotu : Konto posiada 100,000+ GP ponad 150+ Poleconych ( + ponieważ cały czas rośnie ) Posiada FirePremium od dzisiaj od 13:00 do 13.11.13 r.
restock odbędzie się 31 października można będzie wymienić na cenne nagrody! jak np PSP . 3.Zdjęcia : Brak 4.Kontakt : Temat 5.Cena : 80zł do drobnej negocjacji 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal
Nie koniecznie musi byc ban. Wystarczy aby napisac osobie aby robila po 10-25 kont dziennie moze i wiecej tak do50 i sie nikt nie skapnie :x sprawdzwona metoda
Tak moze i tanio ale prawdopodobienstwo ze akurat ta osoba go zgarnie sa nikome.. Tam jest pelno darmozjadow..
(13-10-2013 12:29)Boguśś napisał(a): Nie koniecznie musi byc ban. Wystarczy aby napisac osobie aby robila po 10-25 kont dziennie moze i wiecej tak do50 i sie nikt nie skapnie :x sprawdzwona metoda
Tak moze i tanio ale prawdopodobienstwo ze akurat ta osoba go zgarnie sa nikome.. Tam jest pelno darmozjadow..
Zmien na 40/50zl max i moze ktos sie skusi
Wyslane z tel
Ale zawsze jest jakieś ryzyko .
Z moim masz 100% pewności ,że jest czyste - Daje Gwarancje na zwrot kosztów.
Hymm no mogę zejść do 65zł.
(13-10-2013 19:26)sqmany napisał(a): 80 zł ? A jesteś świadom ,że na takie psp czai się z kilkadzieścia osób jak nie więcej? :| Zejdź do 40 zł to może ktoś od ciebie kupi.
Tak jestem świadomy .
Ale szybki net + komp = gwarantowane.
Ostatnio wymieniłem na to co chciałem bez problemu