(10-10-2013 11:52)Admin napisał(a): 100 znaków to liczba zdecydowanie wystarczająca do umieszczenia linku z obrazkiem, sygnatura to nie farma linków, identyczny temat już istnieje i tam jest zawarta pełna dyskusja ntt.
szukajka nic nie pokazała, dlatego założyłem temat ( wiesz dobrze, że z niej zawsze korzystam)
100 znaków to niestety zdecydowanie za mało by cokolwiek więcej zareklamować w stópce a po to przecież ona jest by w niej zamieszczać reklamę
dlaczego nie można przywrócić 250 znaków tak jak na każdym normalnym forum ? nie mówię już o dawaniu braku limitu tak jak to jest na forumowisko.pl bo wtedy ze stópki robi się burdel brzydko mówiąc
dodatkowo banan poza swoim pryzmatem i zdaniem popatrz na fakt, że tym bzdurnym i bezsensownym ograniczeniem stópki utrudniasz życie innym
jesteśmy na forum o zarabianiu - tak ?
stópka na takim forum jest wielu potrzebna - tak ?
wielu na forum jak ja wynajmuje sygnaturę by inni mogli na wielu kontach zamieszczać swój baner i reklamować się i takie bzdurne ograniczenia, że ja zamieszczę jedną reklamę powodują, że mam już kolejkę chętnych na reklamę do 2015 roku co dla mnie zaczyna się robić utopią bo chcą wynająć a zapisuję w kolejkę każdego po każdym bo przez bzdurne ograniczenie nie dodam 2 czy 3 na raz reklam