Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Ankieta: czy jesteś za zwiększeniem ilości znaków w stópce konta forum ?
Ankieta jest zamknięta.
jestem za 79.31% 23 79.31%
jestem na nie 13.79% 4 13.79%
nie mam zdania w tej kwestii 6.90% 2 6.90%
Razem 29 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 
zwiększenie ilości znaków w stópce

Autor Wiadomość
zwiększenie ilości znaków w stópce
Sprawdź:
chciałem zapytać i zaproponować zwiększenie limitu znaków w stópce do chociaż 200 znaków, bo teraz co jest 100 bardzo ogranicza możliwość zamieszczania reklamy w stópce

czy jest taka możliwość zwiększenia limitu znaków ?
Glosy: bolo9797 (+1), aero2 (+1)
RE: zwiększenie ilości znaków w stópce
No to akurat racja że 100 znaków to trochę mało. Bo chce się dodać jakiś dłuższy BBCode i się nie mieści
(10-10-2013 09:48)damianus627 napisał(a):  No to akurat racja że 100 znaków to trochę mało. Bo chce się dodać jakiś dłuższy BBCode i się nie mieści

kiedyś było 250 ale zostało zmniejszone nie wiem dlaczego do 100 znaków i te 100 znaków to drastyczne ograniczenie i nie ułatwia a utrudnia "życie w stópce konta na forum"
Co do ilości znaków, bardzo mały limit, na innych forach chyba jest 250 jak się nie mylę.

Ja osobiście bym chciał, aby mi się dwa banery zmieściły 468x60.
Jestem za Smile 100 znakow to strasznie malo ... 200 by bylo idealnie.
Jestem za Smile
100 znaków to liczba zdecydowanie wystarczająca do umieszczenia linku z obrazkiem, sygnatura to nie farma linków, identyczny temat już istnieje i tam jest zawarta pełna dyskusja ntt.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
(10-10-2013 11:52)Admin napisał(a):  100 znaków to liczba zdecydowanie wystarczająca do umieszczenia linku z obrazkiem, sygnatura to nie farma linków, identyczny temat już istnieje i tam jest zawarta pełna dyskusja ntt.

szukajka nic nie pokazała, dlatego założyłem temat ( wiesz dobrze, że z niej zawsze korzystam)

100 znaków to niestety zdecydowanie za mało by cokolwiek więcej zareklamować w stópce a po to przecież ona jest by w niej zamieszczać reklamę
dlaczego nie można przywrócić 250 znaków tak jak na każdym normalnym forum ? nie mówię już o dawaniu braku limitu tak jak to jest na forumowisko.pl bo wtedy ze stópki robi się burdel brzydko mówiąc

dodatkowo banan poza swoim pryzmatem i zdaniem popatrz na fakt, że tym bzdurnym i bezsensownym ograniczeniem stópki utrudniasz życie innym
jesteśmy na forum o zarabianiu - tak ?
stópka na takim forum jest wielu potrzebna - tak ?

wielu na forum jak ja wynajmuje sygnaturę by inni mogli na wielu kontach zamieszczać swój baner i reklamować się i takie bzdurne ograniczenia, że ja zamieszczę jedną reklamę powodują, że mam już kolejkę chętnych na reklamę do 2015 roku co dla mnie zaczyna się robić utopią bo chcą wynająć a zapisuję w kolejkę każdego po każdym bo przez bzdurne ograniczenie nie dodam 2 czy 3 na raz reklam
Glosy: Tiger04 (+1), nana22 (+1), aero2 (+1)
(10-10-2013 11:56)tomazzi napisał(a):  
(10-10-2013 11:52)Admin napisał(a):  100 znaków to liczba zdecydowanie wystarczająca do umieszczenia linku z obrazkiem, sygnatura to nie farma linków, identyczny temat już istnieje i tam jest zawarta pełna dyskusja ntt.

szukajka nic nie pokazała, dlatego założyłem temat ( wiesz dobrze, że z niej zawsze korzystam)

100 znaków to niestety zdecydowanie za mało by cokolwiek więcej zareklamować w stópce a po to przecież ona jest by w niej zamieszczać reklamę
dlaczego nie można przywrócić 250 znaków tak jak na każdym normalnym forum ? nie mówię już o dawaniu braku limitu tak jak to jest na forumowisko.pl bo wtedy ze stópki robi się burdel brzydko mówiąc

dodatkowo banan poza swoim pryzmatem i zdaniem popatrz na fakt, że tym bzdurnym i bezsensownym ograniczeniem stópki utrudniasz życie innym
jesteśmy na forum o zarabianiu - tak ?
stópka na takim forum jest wielu potrzebna - tak ?

wielu na forum jak ja wynajmuje sygnaturę by inni mogli na wielu kontach zamieszczać swój baner i reklamować się i takie bzdurne ograniczenia, że ja zamieszczę jedną reklamę powodują, że mam już kolejkę chętnych na reklamę do 2015 roku co dla mnie zaczyna się robić utopią bo chcą wynająć a zapisuję w kolejkę każdego po każdym bo przez bzdurne ograniczenie nie dodam 2 czy 3 na raz reklam

popieram
jestem za zwiększeniem, ale na zasadach:
- zależne od ilości postów ( np. do 500 postów 100 znaków, 500-1000 postów 150 znaków, powyżej 1000 postów 200 znaków)
- lub w zależności od stażu na forum

Sprzedam SMS Premium.

[Obrazek: IMG-4432.jpg]
Glosy: Tiger04 (+1), Madroxx (+1), aero2 (+1)
Wątek zamknięty