Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Turbobit

Autor Wiadomość
Turbobit
Sprawdź:
Chciałbym się zapytać was czy polecacie turbobit? Głównie chodzi mi o to czy naliczają dobrze i czy wypłacają szybko? Jeżeli wysyłają przelewy to wiecie w jakie dni?
RE: Turbobit
Ja tam kiedyś wrzucałem i mogę powiedzieć że nawet dobry. Naliczanie idzie dobrze.
Ok, a co sądzicie jeszcze o egofiles? Bo tylko nad tymi dwoma się zastanawiam, nie wiem czemu egofiles jest popularniejszy jak turbobit lepiej płaci za polaków.
O egofiles to dokładnie nie wiem, ale dobre jest też catshare. Też dobrze naliczają i mają dobre stawki.
Właśnie z tych trzech jeżeli chodzi o wysokość za ściąganie jest turbobit>egofiles>catshare
A jeżeli chodzi o popularność to egofiles>catshare>turbobit, i ciągle mine to zastanawia czemu.
Bo na catshare jest darmowy reupload z innego linku na catshare, dlatego tyle linków jest na darkwarezie.
Glosy: nokira (+1)
Ok dzieki, obstawiam, że egofiles jest popularniejszy od turbobita ze względu na wygląd i przejrzystość strony i takie tam Wink
Najlepiej i tak ci polecam wstawiać po 2-3 serwisy żeby ktoś po pobieraniu nie musiał czekać.
Glosy: Qwik (+1)
Polecam w tej kolejnosci
turbobit
egofiles
catshare
No dzieki, też uważam że w tej kolejnośći jest najlepiej.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: