Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zrzutka na dobre typy AKO » multitypy

Autor Wiadomość
Zrzutka na dobre typy AKO
Sprawdź:
Witam poszukuje jak największej ilości osób na zrzutke pięniężna w wysokości 800zł, miesięczny abonament - multitypy.pl

Zapraszam do zapisów:

1. premacchack
2. może Ty?

Użytkownik który będzie brał udział w zrzutce, dostanie adres strony oraz login i hasło, gdzie będą umieszczane Typy AKO.

Zapraszam płatność Skirll !
RE: Zrzutka na dobre typy AKO
Powodzenia. Nikt nie wejdzie w takie cos chyba, ze to by kosztowalo max 10zl czyli musisz uzbierac 80 osob. Niewykonalne.
Powodzenia że ci ktoś wpłaci kasę jak nawet na forum znany nie jesteś.
16x50=800 Nie musicie mi wpłacać kasy, jak ktoś z "starszych" userów dołączy do zrzuty to jemu można kasę wpłacić. Ja zrobię stronę na którą może wejść te x osób. A ten kto będzie miał typy będzie je dodawał i po problemie Lol Zparaszam do zapisów

Z moich obliczeń wynika że we wrześniu można było wygrać na luzie 6tyś z tych typów AKO, grając płaską stawką 100zł
(09-10-2013 17:40)PremAccHack napisał(a):  16x50=800 Nie musicie mi wpłacać kasy, jak ktoś z "starszych" userów dołączy do zrzuty to jemu można kasę wpłacić. Ja zrobię stronę na którą może wejść te x osób. A ten kto będzie miał typy będzie je dodawał i po problemie Lol Zparaszam do zapisów

Z moich obliczeń wynika że we wrześniu można było wygrać na luzie 6tyś z tych typów AKO, grając płaską stawką 100zł

mógłbyś czymś poprzeć swoje obliczenia?

bo mi ni jak nie wychodzi zysk 6 tysięcy Tongue

http://goal24.org/uzytkownik-Sibulman.html

pokerface

duzypawel, dumny członek http://zarabiam.com od May 2012.
Monitoring ma założony od niedawna jak widać. Ale na stronie ma podane typy wszystkie ze wrzesnia.
polecałbym poczekać kilka tyg aż udowodni swą przydatność - bez monitoringu mógł sobie fałszować archiwum.

no i jeszcze taka sprawa...

800 zł na miesiąc? O.o

nie wkradł tu się jakiś chochlik? może 80? Smile

duzypawel, dumny członek http://zarabiam.com od May 2012.
800 i z tych typow pewnie nie jeden z użytkowników forum korzystał. Niech się wypowie, czy warto...
No to jak warto i można było zarobić 6k zł to kup sam. Wyjdziesz i tak na plus.
Widzę że nie znajdę chętnych trudno. Proszę o zamknięcie tematu.
Wątek zamknięty