(29-09-2013 22:54)AbC1995 napisał(a): Witam.
Postanowiłem podzielić się z Wami moimi typami na każdy dzień.
Z tego powodu utworzyłem bloga na którym będę codziennie dodawać typy 
Jak wiemy nikt nie ma skuteczności 100%, ale dziś taką miałem.
Zapraszam do odwiedzenia i skorzystania z darmowych typów.
Adres: http://multi-gra.blogspot.com/
Podam tylko fakty, zeby nie bylo, ze zaraz tu "wjezdzam" na kogokolwiek. Wczorajszy dzien 100%, poprzedni juz tylko 40%. 2 trafienia w tym Milan po kursie 1.40. Szalu nie ma. Wczorajsze mecze weszly(o farcie jak w przypadku Dynama pisal nie bede bo liczy sie wynik koncowy jak by nie bylo).
Od razu widze dzisiaj mecze slabo dobrane i wytypowane oczywiscie procz Violi, ktorej daje jakies 95% na wygranie tego meczu. Wiadomo, zdarzaja sie cuda i spadki formy, ale jesli Fiorentina zagra jak z Interem to o zwyciestwo bym sie nie martwil. Co do reszty:
Granada oraz Korona. Czym sie sugerowales w tych meczach? Gdybym mial postawic jakiekolwiek pieniadze to na Remis/Bilbao i Lechia/Remis. Nie widze tu innych opcji. Dodam jednak, ze najlepszym rozwiazaniem jest
Granada v Bilbao under 2.5 @ 1.85 Bet365. Co do portugalskiej. To nie moja bajka. Patrzac na ostatnie wyniki to kolejny no bet, bo o ile w meczu np. Fiorentiny daje szanse Fiorentina(85%) Remis(10%) Parma(5%) to tu szanse jak dla mnie po 33,(3)% na kazdy wynik.