Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
1.Nazwa przedmiotu :Kupię Wysyłanie SMS 2.Opis przedmiotu :Witam szukam kogoś kto mi wyśle 15 smsów które kosztują 7,38 zł czyli razem wyjdzie to 110,7 PLN 3.Zdjęcia : brak 4.Kontakt : pw, gg:11569944 5.Cena : Płacę 45-50% (Do negocjacji) z 110,7 PLN 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2013 20:51 przez Boniekk.)
co mnie na pw straszysz ze mi wystawisz negatywa za to ze nie wysle ci tych smsów....
jak chcesz to zaraz to zglosze do adminia
czy w tym temacie mój post wyzej oznaczal ze ,, kupuje,,?
nie!
Doszło do oszustwa, ktoś się pod ciebie podszył i musiałem do ciebie napisać żeby dowiedzieć się jak wygląda sytuacja, okazało się że to nie ty i tyle.Nie bój się żadnej negatywnej opinii na forum ci nie wystawie, jednak ten kto mnie oszukał niech się strzeże bo go znajdę
Jestem na 90% pewny że oszukał mnie użytkownik który na forum miał nick Pabesk, mam jego e-mail paypal oraz nr gg i właśnie po e-mailu zobaczyłem że na allegro sprzedawał on kody paysafecard, oraz że robił to również na tym forum.
Jeżeli ktoś z administracji lub użytkowników ma jakieś jego dane lub kontakt do niego prosiłbym o pomoc.