Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Siemaa. Mam maly dylemat co lepsze, Xbox 360 czy PlayStation 3?
Chodzi mi o to ktora z tych konsol ma dostep do neta za free, czy mozna pobierac gry z neta jaka maja, ktora jest tanszs drozsza etc. Ogolem chodzi mi o wady i zalety.
Prosze o napisanie na koncu odp np: Xbox - 3/10
Ps3 - 9/10
No zle sformulowalem zdanie. Na xbox mozna piracic, ale sie tez zastanawiam na nim. Na ps3 gry sa troche drogie, a na xbox to mozna z neta sciagnac i nagrac na plyte chyba xd W ps3 darmowy net i sam nie wiem.. Niech sie ktos wypowie jakis znawaca.
Przecież PS3 też można przerobić. Co do neta to jak odblokujesz konsole to ja bym się z nim nie łączył.
PS3 jest na pewno mniej awaryjne od Xboxa - wystarczy popatrzeć na allegro. Miałem ps3,xbox i dużej różnicy nie ma, jest to sprawa indywidualna jak chcesz wykorzystać konsole.
PS3 - 10/10
Xbox - 5/10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2013 11:01 przez Madroxx.)