Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mozna tak zrobic albo za calosc xd ? Mozliwe ze 300zl, bd po pol. Ja moge dac dla cb 200zl dla mnie 100. On mi daje non stop zlecenia wiec caly czas mam robote
(10-09-2013 06:05)Boguśś napisał(a): Mozna tak zrobic albo za calosc xd ? Mozliwe ze 300zl, bd po pol. Ja moge dac dla cb 200zl dla mnie 100. On mi daje non stop zlecenia wiec caly czas mam robote
Ale odrazu powiem ze zaplaci Jak zobaczy wysw. Tzn ja dostane kase polowe moze a potem reszta, bo w necie jest od uja oszustow wiec nie bd tez ryzykowal.
teraz siedze na tel, po sql Ci napisze, ale napisz cos na pw bo potem zapomne xd
(10-09-2013 06:21)Boguśś napisał(a): Ale odrazu powiem ze zaplaci Jak zobaczy wysw. Tzn ja dostane kase polowe moze a potem reszta, bo w necie jest od uja oszustow wiec nie bd tez ryzykowal.
teraz siedze na tel, po sql Ci napisze, ale napisz cos na pw bo potem zapomne xd
Daj jakieś dowody wpłat. Wiesz ja też nie chcę być oszukany.
Tzn ? Co od niego dostawalem ?. A wiesz ze us sie tu kreci ? xdd akurst nabijam mu kom i like do filmu co jest w refback za forum gold i pieniadze xd Jak znajde wplate pokaze.
Oferuje on 250 zl a jak to zrobie aby wys byly nie obchodzi go xd
(10-09-2013 14:29)Boguśś napisał(a): Tzn ? Co od niego dostawalem ?. A wiesz ze us sie tu kreci ? xdd akurst nabijam mu kom i like do filmu co jest w refback za forum gold i pieniadze xd Jak znajde wplate pokaze.
Oferuje on 250 zl a jak to zrobie aby wys byly nie obchodzi go xd
Raczej mi to nie odpowiada u mnie zasada taka jest, że pierw pieniądze później zlecenie, tak jak na allegro.