Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zwróćcie uwagę na nr konta, jest to nr konta poczty polskiej taki sam jak u mnie z tym że dane "wpłacającego" zupełnie inne i zupełnie z innej części polski...
Freebiz nie wypłaca pieniędzy ze swojego konta... czy nie wydaje się wam to dziwne że latają na pocztę wpłacać ? i do tego używają różnych nazwisk i różnych miejscowości?
Ja myślę że tutaj jest jakiś kant bo oni nie chcą zostawić "śladu" na swoich kontach że wypłacali jakiekolwiek pieniądze.
Na Freebiz działa multum ludzi.. i przypuśćmy opłaca im się wpłacać pieniądze na poczcie np 1000 osobą (pewnie jest ich znacznie więcej).
Za wpłatę na poczcie płaci się 1,80 (przynajmniej u mnie) to już są w plecy 180zł... Dla mnie to mega podejrzane..tym bardziej że logistycznie zlecić na poczcie 1000 wpłat zajęło by wieki...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-09-2013 10:29 przez sialala5.)