Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Multiclicker - program działający w następujący sposób: zarabia "za nas" na stronkach różnych buxów poprzez samoistne klikanie w reklamy.
Odpalamy program, który w tle klika za nas reklamy. Posiada funkcje omijania cheat linków, itd. Cały proces instalacji, obsługujące buxy, oraz dowody wypłat z tych buxów znajdziecie na mojej stronce: http://enbux.jimdo.com/auto-bux/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-2013 22:25 przez wasia90.)
Buxy nie sa oszustwami. Nie do końca.... A za tego typu programy blokują konto. Nie wydaje mi sie by bylo warto i tak kilkanie reklam to niezbyt dużo pracy ;p
mozna do wersji 2.3.0 jakies aktywne pluginy nowe uzyskac z jakiejs pewnej strony ?
tzn jest sporo stron tylko wiekszosc albo nie dziala pod ta wersja albo ludzie chca zeby cos robic w zamian za klucz do plugina
Aktualna wersja miltiklikera to 2.4. więc praktycznie do starszych wersji już nikt nie robi wtyczek, a do aktualnej ciężko cokolwiek znaleźć, dlatego cały czas działam na 2.3.
Pytanie trochę głupie ale przezorny zawsze ubezpieczony ;p. Jak złapią cię na takim używaniu autoclicera to przypadkiem nie będziesz musiał zwrócić im pieniędzy ?
+ Czy można gdzieś ściągnąć pluginy do takich buxów jak thebux, czyli zaufanych ?
+Na jakich stronach polecasz się rejestrować ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2013 14:00 przez feniks9696.)