Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Zarabianie na grach

Autor Wiadomość
Zarabianie na grach
Sprawdź:
Jak sądzicie można zarobić na grach internetowych jak tak to możecie podać jakieś tytuły gier oczywiście darmowych mmo sieciowe online itp.
Chciałbym żebyście podali mi tytuł gry i czy można zarobić z botem czy wystarczy poświęcony czas itp

frunk888, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
RE: Zarabianie na grach
tibia, minecraft, metin, silkroad jeśli masz zaplecze by zareklamować i skonfigurować swój produkt to coś tam wpadnie.

diablo2/diablo3, warz, world of warcraft, world of tank jeśli chcesz zarabiać na istniejących grach, sprzedając dobra zdobyte w nich lub konta.
W diablo3 na wbudowanym w nim markecie zarobiłem kilka tysięcy euro w ciągu ostatniego roku, teraz z pewnością zdobyte w grze dobra są tańsze ale wciąż można zarobić kokosy również dzięki botom.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
A tak się spytam, sorry, że się wtrącam w temat ale po co mam zakładać drugi ? Big Grin
Grałem z dwa lata temu w metin2, większość ludzi w to grała i mam tam parę kont, i gdzie je mogę sprzedać ?
Ponieważ na allegro nie można sprzedawać kont.
Tak sprzedać aby nikt się nie doczepił do czegoś.
Można zarabiać na rejestracjach w grach są programy partnerskie które ci płacą za to że ktoś zarejestruje się w daną grę z twojego linku np chyba najbardziej znana strona to PortMMO
@2up
Kto powiedział że na allegro kont nie można sprzedawać? Nawet są specjalne kategorie dla postaci z gry -.-
(02-09-2013 16:51)Admin napisał(a):  silkroad

Na cebulkowym to nawet kilkanaście milionów dolarów można wyciągnąć.
Deweloperzy i dystrybutorzy gier zakazują sprzedażny kont.
(03-09-2013 16:26)Qwik napisał(a):  Deweloperzy i dystrybutorzy gier zakazują sprzedażny kont.
Ale powiedz mi szczerze, czy ktoś to respektuje? Jeśli ktoś najpierw wkłada w tą grę jakieś pieniążki, a potem np. ta gra nudzi czy coś, to nie sprzeda konta? Przykład, ale prawo nie zakazuje sprzedaży dóbr w takich grach, tylko ich regulaminy, które tak naprawdę mało kogo obchodzą patrząc z punktu byłego gracza Metin2 i Tibii. Na obydwóch grach zarobiłem trochę i wiem, że firmy odpowiedzialne za te gry nijak dbają o to, by w grach nie było botów.
Wystarczy notka że sprzedajesz swój czas poświęcony na stworzenie tego konta a jest ono własnością firmy <Tutaj nazwa firmy>
(03-09-2013 16:31)Dracoo napisał(a):  
(03-09-2013 16:26)Qwik napisał(a):  Deweloperzy i dystrybutorzy gier zakazują sprzedażny kont.
Ale powiedz mi szczerze, czy ktoś to respektuje? Jeśli ktoś najpierw wkłada w tą grę jakieś pieniążki, a potem np. ta gra nudzi czy coś, to nie sprzeda konta? Przykład, ale prawo nie zakazuje sprzedaży dóbr w takich grach, tylko ich regulaminy, które tak naprawdę mało kogo obchodzą patrząc z punktu byłego gracza Metin2 i Tibii. Na obydwóch grach zarobiłem trochę i wiem, że firmy odpowiedzialne za te gry nijak dbają o to, by w grach nie było botów.

To nie zmienia faktu ze jest to przestępstwo.
Odpowiedz