Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
1.Nazwa przedmiotu : z racji tego ze koniecznie potrzebuje pieniedzy mam do sprzedania konto firecash z 61$ na koncie co daje ponad 180zl. Dodatkowo to zarobek z poleconych okolo 10$ miesiecznie! 2.Opis przedmiotu : 3.Zdjęcia :brak 4.Kontakt :pw/GG: 8718631 5.Cena :150zl 6.Sposób zapłaty za przedmiot : przelew
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2013 20:54 przez Sotev.)
bezczelny oszust, dostał passy i wmawia mi ze wyslal pieniadze na konto pozniej przestal odpisywac. Ja oczwywiscie nic nie mam od 2 dni (powinienem miec w kilka minut - obaj mamy mbank)
Nie zamierzam tak tego zostawic, to nie mała kwota.
Trzeba wyeliminowac tego typu osoby z forum.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-09-2013 18:13 przez Sotev.)
Człowieku zastanów się co wypisujesz. Pieniądze wysłałem po kilku pytaniach do ciebie, ty twierdzisz że pieniędzy nie masz i jeszcze mi grozisz. Ewidentny oszust i wyłudzacz. Również nue polecam tego użytkownika.
(03-09-2013 18:44)Krytyk napisał(a): Człowieku zastanów się co wypisujesz. Pieniądze wysłałem po kilku pytaniach do ciebie, ty twierdzisz że pieniędzy nie masz i jeszcze mi grozisz. Ewidentny oszust i wyłudzacz. Również nue polecam tego użytkownika.
Jeżeli twierdzi że pieniądze nie doszły to może warto to wyjaśnić, zamiast obrzucać się gównem?
Masz potwierdzenie przelewu? Pokaż i wszystko będzie jasne.