Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
taa szutczny... nie przypominam sobie aby wyslal ci link.
Jakos z reklam sa zadowoleni inni na zdj dodalem na zamowieni i link do fo innego kliknelo na lubie to obrazek ponad 500 osob i na jego fp przybylo ponad 450 osob nowych. Ty kolego nie wiesz to sie nie wtracaj
Linki do fp wysle jutro. Jestem na tel teraz.
I kolego zrob wlasny fp albo tt zdoobadz bd gadac. Posty nabijaj gdzie indziej.
Zakupiłem reklamy u Bogusia. Fanpage raczej "gimbusiarskie" jednak odzew jest. Reklamowałem konkretną aukcję allegro i specjalnie sprawdzałem - po reklamie nastąpiła sprzedaż 1 przedmiotu. Przy tej cenie żal nie kupować. Polecam
Cytat: taa szutczny... nie przypominam sobie aby wyslal ci link.
Jakos z reklam sa zadowoleni inni na zdj dodalem na zamowieni i link do fo innego kliknelo na lubie to
obrazek ponad 500 osob i na jego fp przybylo ponad 450 osob nowych. Ty kolego nie wiesz to sie nie
wtracaj
Linki do fp wysle jutro. Jestem na tel teraz.
I kolego zrob wlasny fp albo tt zdoobadz bd gadac. Posty nabijaj gdzie indziej.
nie mogles tego napisac w pierwszym poscie nie? trzeba brac ludzi na haczyki, inaczej sami nic nie mówią :/
poczekam na jeszcze jeden pozytyw i kupie reklame
Kupiłem tym razem pakiet i dostałem kilka reklam gratis. Bardzo polecam, jednak najpierw warto zapoznać się z treścią fanpage i wybrać odpowiedni obrazek aby zmaksymalizować skuteczność