Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Uważajcie gostek chce pierwszy kaskę, więc chce pewnie nas oszukać. Takie są tylko moje domysły, ale nie chce się zgodzić, żeby pierwszy praw wysłał, więc coś tu jest podejrzane.
Allegro jest to umowa cywilno prawna, jedynie jaką masz pewność że allegro może Ci zwrócić PLNy jak przedstawisz Im iż złożyłeś wniosek na Policję... Jeden flet mnie tutaj już oszukał na FP, po czym dostał bana.... I tyle go widziałem...
Br0nek1234 nie badz taki madry bo dzisiaj za tyle zlodziejow jest co fp kradna i temu nikomu nic nie udowodnisz ze to twoj bo tego nie masz na papierku a wille z basenem to bym mial na papierku
Ale ludzie co mają dużo postów, duży staż, dużo reputacji nie wbijanej w refbacku nie są oszustami, nie których nie kręci kradzież, a Ciebie najwyraźniej tak.