Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Poszukuje programu ptp

Autor Wiadomość
Poszukuje programu ptp
Sprawdź:
Znacie jakiś program ptp który nie sprawdza skąd są kliki i wypłaca?
Mam mały pomysł na kilkanaście tyś uu, ale nie wiem czy się sprawdzi.
RE: Poszukuje programu ptp
Ptp.com , i miałem jeszcze kilka, ale jak sobie przypomne to Ci podeśle. Tam tlyko China nie przyjmują i wypłacają. ale zależy też od wejścia w link ile ci dadza $

@EDTI.

Znalazłem. http://maxptp.com/ - Proszę. Ja tam zarobiłem i jest to serwis Polaka, który mieszka w Usa jak się nie mylę i wypłata do 12h. Polecam.
Glosy: Br0nek1234 (+1)
Wejścia nie będą z chin;] A akceptują tam serwis podobne do wymiany ruchu?
Tam tylko masz swój link do promowania, i dajesz go gdzie chcesz aby tylko były wejścia. Więc wejścia możesz dawać z kąd chcesz.

Mam nadzieję, że jakoś pomogłem. Jak cos pytaj Smile
Glosy: Br0nek1234 (+1)
Przetestuje może uda się jakieś większe $ z tego wyciągnąćSmile
Powiem Ci, że ja tam zarabiałem troche i można naprawde niezłą kase z tego wyjąć. Jak gadałem z tym Polakiem, to pisał że kilku gości dziennie czy tam miesięcznie ładne sumki wyciągają.

Ja bym tam wrócił, ale nie mam wejść. A naprawdę kasa ładna wpadała. Big Grin
Bronek, skąd dokładnie pochodzi Twój trafik? Jeśli z krajów wysoko "punktowanych" typu USA, UK, CA być może miałbym dla Ciebie kilka propozycji programów ptp. Smile

Co do tego MaxPTP - prawodpodobnie płaci, ale stawki tandetnie niskie - dodatkowo 10x mniejsze, niż podają na stronie. :/ (Zlicza 0.1 pkt za wizytę zamiast pełnego 1-ego punkta). Programy tego samego admina to bodaj proptp.net i cashptp (?)
Oo tak. Proptp to tego samego admina. Ja problemow z naliczaniem Pkt nie mialem. Zawsze naliczalo pelne pkt Smile Od Stycznia albo i dluzej nie korzystam wiec nie powiem teraz jak tam z pkt. Ja przynajmniej nie narzekalem.
poczmail, z całego świata zależy jak się trafi czasami indie czasami polska,francja,uk
Poszukuje programu ptp
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.
Wątek zamknięty