Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Androidbarre » Nowa stronka - warto się rozejrzeć :)

Autor Wiadomość
Wink Androidbarre
Sprawdź:
Nowy surfbar
http://androidbarre.com/inscription.php?id=slonce
http://androidbarre.com

Sa kody jak codisc, newpack, mini codisc, servcode, plopkod....

Bonus clic - bannerki do wyklikania
Inscription remuneres - zapisy do stron

Na wstepie mamy 3 kredyty, nie wiem czy sie one kumuluja.... za te kredyty można pograc w zdrapki ....
Strona świeża jeszcze nie ma bannerku do pobrania....

Od razu można się logować, nie wiem jaki przelicznik i od ilu wypłata i na jakie konta....

Trzeba poczekac na dalsze rozwinięcie stronki Smile
Odp: Androidbarre
To surfbar pod android czy tylko tak sie nazywa?

Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
RE: Androidbarre
Według mnie tak się tylko nazywa Smile
Pewnie gostek mial domene Tongue
to co Ty wgl wiesz? Big Grin

Catering - Konferencje - Bankiety, Wesela - Catering.pl - Warszawa l Kraków l Poznań
Dochodza wam e-maile aktywacyjne?
"Nowa stronka - warto się rozejżeć". Na pewno warto się rozejrzeć - za słownikiem!...
Glosy: pikusix1 (+2)
O ja Cię kręcę jakie Wy macie problemy.... Rolleyes jak byście Wy nigdy błedów nie popełnili.... Rolleyes

Strona tyle co wystartowała więc jeszcze wiele rzeczy jest nie dopracowanych na stronie , kredyty sie kumulują , minimum do wypłaty to 5 euro na Paypal, dodatkowo punkty można zarobić poprzez PTC , PTP, gier i innych ....

E-maile aktywacyjne... od razu się można logować , mi nic nie przyszlo na e-mail...
Gdzie są linki do ptp/ bo nie moge znalezc, jak cos z reffa poszlo.
Glosy: slonce (+1)
(20-07-2013 12:53)Br0nek1234 napisał(a):  Gdzie są linki do ptp/ bo nie moge znalezc, jak cos z reffa poszlo.

Strona jeszcze nie jest do końca dopracowana :/

Jak sie wbije kod do strony APASS otrzymamy 100 kredytów.
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: