Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
gdzie tu logika??? » ogarnijcie się

Autor Wiadomość
gdzie tu logika???
Sprawdź:
chciałam napisać coś w temacie x, niestety wyskoczył komunikat "Przepraszamy, ale nie masz wymaganej ilości postów aby napisać temat w tym dziale. Liczba Twoich wszystkich postów to 10 postów. Wymagana liczba to 25 postów" W żadnym innym temacie nie chcę się wypowiadać, więc jakoś te posty trzeba nabić. Na kilku wątkach wstawiłam znaczek Exclamation bo rzeczywiście w temacie nie miałam nic do powiedzenia a napisać trzeba. Jakiś modek miętowy za spam mnie skasował i teraz już nic nie rozumiem. Zmuszają do pisania, a jak zaznaczasz, że piszesz, ale off topic to też źle. Co za głupie zasady tu panują?
RE: gdzie tu logika???
Trzeba sensowne posty pisac a nie spamowac..
chcę napisać jeden sensowny, ale żeby go napisać trzeba najpierw napisać 25 z dupy
Zaraz kolejny % dostaniesz...
Widocznie w tym dziale co chciales napisac trzeba miec 25 postow . Jest wiele dzialow do nabicia postow jak off to ,reput za klik.
Nabij sobie posty w dziale refback.
Glosy: [email protected] (+1)
(13-07-2013 15:05)bolo9797 napisał(a):  Zaraz kolejny % dostaniesz...
Widocznie w tym dziale co chciales napisac trzeba miec 25 postow . Jest wiele dzialow do nabicia postow jak off to ,reput za klik.

nie przestaje mnie zastanawiać skąd tyle agresji we współczesnej młodzieży...
Regulamin obowiazuje wszystkich .
Temat do kosza.
Glosy: vankosiara (+1)
@up
Agresji? Rolleyes

Koleś jest po prostu zirytowany. Gdybyś już widział X liczbę takich ludzi, którzy piszą jak Ty to sądzę, że również nie byłbyś w najlepszym humorze.
Glosy: bolo9797 (+1)
ale skoro x ludzi pisze w tym samym temacie tzn, że bez sensu jest wymaganie pisania iluś postów jeśli ktoś chce napisać tylko 1 to może warto się zastanowić nad zmianą, a nie się pienić
Skoro jest cos takiego wprowadzone to nie bez powodu. Administracja forum wie co robi.
Wątek zamknięty