Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Jak zarobić na komputer ?

Autor Wiadomość
Jak zarobić na komputer ?
Sprawdź:
Siemano

Chciałem się zapytać jak zarobić w internecie na komputer ?
A dokładnie na ilu stronach to się robi i czy trzeba mieć 18 lat bo jakby co to ja nie mam . Może mi poleci jakieś strony które były przez was sprawdzone i były wypłacane.
RE: Jak zarobić na komputer ?
http://sejfik.com w 5 lat zarobisz na kompa Wink A tak na poważnie to już lepiej idź na truskawki czy coś to w 2 miechy może zarobisz na nowego kompa Wink
(27-06-2013 16:50)ThePro napisał(a):  http://sejfik.com w 5 lat zarobisz na kompa Wink A tak na poważnie to już lepiej idź na truskawki czy coś to w 2 miechy może zarobisz na nowego kompa Wink

Na używkę w kilka miech na sejfiku spokojnie można zarobić Wink a co bardziej ogarnięci nawet i na nowy zarobią Tongue

mam konto na sejfik.com . Są podobne takie strony jak sejfik.com , nie muszą być po polsku .
A do wypłacania z takich kont , to trzeba mieć skończone 18 lat
Nie da się zarobić na komputer. Kiedyś robiło się to na 19 stronach, ale teraz już się nie da.
Rób dużo aukcji na sejfik typu "rejestracja w buxie"
Polecam teraz dodać aukcje "Zapis do PTC SOLUTION" - można sporo wycisnąć [żałuję, że straciłem szansę przez sprzedaż tej rejestracji poprzez zwykłe "zapiszę się do dowolnego buxa" ;(

Hmm... Jak Ci się uda - za rok będziesz miał kompa Wink Tylko musisz potem w tych buxach klikać Wink Dlatego mam forum refbackowe
Sieci affilacyjne, ppa , jakieś zlecenia na boku .
Całe forum jest o zarabianiu, poczytaj a na pewno znajdziesz coś dla siebie.
Skoro ci sie nawet forum nie chce poczytac to polecam truskawki. Ostatnio jak bylem to wychodzilo mi 24 zl/h ( 2 zl koszyk) Ale tutaj nie ma obijania sie .
(27-06-2013 17:27)bolo9797 napisał(a):  Skoro ci sie nawet forum nie chce poczytac to polecam truskawki. Ostatnio jak bylem to wychodzilo mi 24 zl/h ( 2 zl koszyk) Ale tutaj nie ma obijania sie .

zależy gdzie truskawki... w korycinie nie da się nawet 10 zł dziennie uzbierac. Więcej wydasz na dojazd niż zarobisz Tongue
Wątek zamknięty